Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Datorsistēmas
Nosaukums IT risinājumi daudzveidības pārvaldībai hibrīdajā e-apmācībā
Nosaukums angļu valodā IT Solutions for Handling Diversity in Blended E-Learning
Struktūrvienība 12300 Lietišķo datorsistēmu institūts
Darba vadītājs M.Kirikova, Dr. sc. ing.
Recenzents I.Birzniece, Dr.sc. ing., RTU Studiju departamenta direktore
Anotācija Maģistra darbā “IT risinājumi daudzveidības pārvaldībai hibrīdajā e-apmācībā” tiek pētīta daudzveidības pārvaldība izglītībā. Darba mērķis ir izpētīt esošos un izvēlēties piemērotāko IT risinājumu Colibri projekta daudzveidības pārvaldībā izglītībā. Darbs satur pētījumu par to kas ir daudzveidības pārvaldība, kāda ir tās nozīme izglītībā, kādas ir daudzveidības pārvaldības iespējas. Darbā tiek analizēts šo iespēju pielietojums un izveidots variāciju punktu paplašinātais modelis, kas satur izvēles procesa metodes trīs dažādām automatizācijas pakāpēm – manuālai, daļēji automatizētai un automātiskai datu analīzei. Darba praktiskajā daļā tiek izstrādāta elektroniska novērtēšanas anketa kā automātiskas metodes pielietojums Colibri projekta daudzveidības pārvaldībā izglītībā. Tiek iezīmētas turpmākās izvēlētā IT risinājuma izmantošanas iespējas. Darba pamattekstā ir 100 lappuses, 18 attēli, 36 tabulas, 38 nosaukumu informācijas avoti un 1 pielikums.
Atslēgas vārdi daudzveidība, daudzveidība pārvaldība, hibrīdā e-apmācība, personalizētā apmācība, mācību analītika, xAPI.
Atslēgas vārdi angļu valodā variability, variability handling, e-learning, personalized learning, learning analytics, xAPI.
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 19.01.2016 12:12:43