Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbības loģistika |
Nosaukums |
„Loģistikas sistēmas pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos” |
Nosaukums angļu valodā |
“Improvement of Logistics System in Catering Сompanies” |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Lekt. J.Kuškins |
Recenzents |
Lekt. A.Starčenko |
Anotācija |
Diplomprojekta tēma Loģistikas sistēmas pilnveidošanas iespējas ēdināšanas uzņēmumos. Galvenais mērķis rakstot šo diplomprojektu bija izpētīt esošo situāciju uzņēmumā, izanalizēt tagadējās situācijas efektivitāti kā arī izteikt savus priekšlikumus, lai uzņēmums varētu pilnveidoties, attīstīties un ieekonomēt ekonomiskos resursus.
Diplomprojektā ir 3 nodaļas:
Pirmajā nodaļā tiek izpētīti loģistikas instrumenti, kas saistās ar sabiedrisko ēdināšanu.
Otrajā nodaļā tiek veikta kafejnīcas SIA Ceļmallapa darbības analīze.
Trešajā nodaļā tiek izstrādāti priekšlikumi, kā uzņēmums varētu attīstīties un ietaupīt ekonomiskos resursus.
Diplomprojekta nobeigumā ir secinājumi un izvirzīti priekšlikumi.
Diplomprojekta apjoms ir 62 lapas. Diplomprojektā ir 8 tabulas un 23 attēli, lai darbs būtu uzskatāmāks. Izstrādājot darbu tika izmantoti 25 informācijas avoti, kā arī izveidots 1 pielikums.
Diplomprojektu Loģistikas sistēmas pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos izstrādāja Didzis Ločmelis. |
Atslēgas vārdi |
Loģistikas sistēmas pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Improvement of Logistics System in Catering Сompanies |
Valoda |
lv |
Gads |
2011 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
27.05.2011 01:04:47 |