Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbības loģistika
Nosaukums „Loģistikas sistēmas pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos”
Nosaukums angļu valodā “Improvement of Logistics System in Catering Сompanies”
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Lekt. J.Kuškins
Recenzents Lekt. A.Starčenko
Anotācija Diplomprojekta tēma Loģistikas sistēmas pilnveidošanas iespējas ēdināšanas uzņēmumos. Galvenais mērķis rakstot šo diplomprojektu bija izpētīt esošo situāciju uzņēmumā, izanalizēt tagadējās situācijas efektivitāti kā arī izteikt savus priekšlikumus, lai uzņēmums varētu pilnveidoties, attīstīties un ieekonomēt ekonomiskos resursus. Diplomprojektā ir 3 nodaļas: Pirmajā nodaļā tiek izpētīti loģistikas instrumenti, kas saistās ar sabiedrisko ēdināšanu. Otrajā nodaļā tiek veikta kafejnīcas SIA Ceļmallapa darbības analīze. Trešajā nodaļā tiek izstrādāti priekšlikumi, kā uzņēmums varētu attīstīties un ietaupīt ekonomiskos resursus. Diplomprojekta nobeigumā ir secinājumi un izvirzīti priekšlikumi. Diplomprojekta apjoms ir 62 lapas. Diplomprojektā ir 8 tabulas un 23 attēli, lai darbs būtu uzskatāmāks. Izstrādājot darbu tika izmantoti 25 informācijas avoti, kā arī izveidots 1 pielikums. Diplomprojektu Loģistikas sistēmas pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos izstrādāja Didzis Ločmelis.
Atslēgas vārdi Loģistikas sistēmas pilnveidošana ēdināšanas uzņēmumos
Atslēgas vārdi angļu valodā Improvement of Logistics System in Catering Сompanies
Valoda lv
Gads 2011
Darba augšupielādes datums un laiks 27.05.2011 01:04:47