Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Dzelzceļa elektrosistēmas
Nosaukums SCB un sakaru ierīču elektrobarošanas sistēmu modernizācija iecirkni Rēzekne- Kārsava ( st.Mežvidi)
Nosaukums angļu valodā Modernization of railway automation and communication equipment power supply systems at Rezekne- Karsava section (Mezvidi st.)
Struktūrvienība 25500 Transporta institūts
Darba vadītājs Dr.sc.ing., Mareks Mezītis
Recenzents a/s „Latvijas Dzelzceļš" Signalizācijas un sakaru distances vadītāja vietnieks ekspluatāc. jautājumos Aleksejs Bobeško
Anotācija Darbā tiek apskatīts morāli un fiziski novecojušā ievades – sadales paneļa PVR-40 nomaiņas uz komutācijas ievadierīci KVU-04F principi iecirkņa Rēzekne – Kārsava stacijā Mežvidi. Ir izstrādātas un ieviestas darbā shēmas: • transformatora Om sekundārā tinuma ar vienu iezemētu vadu uz I fīdera ieslēgšanas shēma; • esošo EC ierīču sasaistes shēmas ar KVU-04F un DGA automātiku; • visu barošanas avotu atslēgšanas no SCB un sakaru ierīcēm ugunsgrēka gadījumā shēmas u.c.; • barošanas avotu (I un II fīdera, DGA, akumulatoru baterijas) atslēgšanas shēmas ķēdes veseluma kontroles shēma; • akumulatoru baterijas ieslēgta automātiskā slēdža stāvokļa kontroles shēma; Izstrādātās shēmas var tikt izmantotas nomainot PVR-40 uz KVU-04F iecirkņu Rēzekne – Kārsava un Rēzekne – Zilupe stacijās. Darbā ir 59 lapas, 5 tabulas un 23 attēli.
Atslēgas vārdi dzelzceļš, elektrobarošanas sistēmas modernizācija
Atslēgas vārdi angļu valodā railway, modernization of power supply system
Valoda lv
Gads 2015
Darba augšupielādes datums un laiks 30.01.2015 09:50:54