Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektrotehnoloģiju datorvadība
Nosaukums "Finiera apstrādes telpu energoefektīvā apgaismojuma analīze un Izstrāde"
Nosaukums angļu valodā "Analysis and development of energy-efficient lighting equipment for plywood processing premises"
Struktūrvienība 27100 Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūts
Darba vadītājs I.Galkins
Recenzents
Anotācija Maģistra darba tēma ir Finiera apstrādes telpu energoefektīvā apgaismojuma analīze un izstrāde. Pamatojoties uz apgaismojuma sistēmas augsto elektroenerģijas patēriņu, A/S Latvijas Finiera ražotnes telpās norisinājās energoaudits, kura laikā, izdarot apgaismojuma līmeņa mērījums, tiek izdarīti secinājumi un analīze par esošo apgaismojuma stāvokli. Apkopojot mērījumu rezultātus un izvērtējot rūpnieciskās vides klimatiskos apstākļus, tiek pētīti rūpniecības apstākļiem piemērotākie gaismekļu veidi, kā arī to regulēšanas un vadības sistēmas. Lai salīdzinātu vairākus tehniskos risinājumus, tiek veikti teorētiskie un simulācijas aprēķini, balstoties uz tiem, tiek izvēlēts piemērotākais risinājums projekta tehniskajai realizācijai. Darba apjoms ir 80 lapas, kurās iekļauti 45 attēli, 8 datu tabulas un 10 pielikumi. Darbā izmantoti 23 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi Finiera apstrādes telpu energoefektīvā apgaismojuma analīze un izstrāde
Atslēgas vārdi angļu valodā Analysis and development of energy-efficient lighting equipment for plywood processing premises
Valoda lv
Gads 2014
Darba augšupielādes datums un laiks 26.05.2014 21:20:41