Form of studies |
Professional Master |
Title of the study programm |
Organization and Management of International Economic Relations |
Title in original language |
„Rīgas konteineru termināla ģenerālo kravu apstrādes laika optimizācija" |
Title in English |
“Processing Time Optimization of General Cargoes in Riga Container Terminal” |
Department |
22314 Department of International Business, Transport Economics and Logistics |
Scientific advisor |
Prof. N.Sprancmanis |
Reviewer |
Asoc.prof. D.Solovjovs |
Abstract |
Madaras Gasas maģistra darbam Rīgas konteineru termināla ģenerālo kravu apstrādes laika optimizācija maģistra profesionālā grāda starptautisko ekonomisko sakaru vadīšanā iegūšanai.
Maģistra darbs ir veltīts terminālu ģenerālo kravu izkraušanas laika plānošanas optimizācijai loģistikas sistēmā. Maģistra darbā ir atspoguļoti pētījumu rezultātā noskaidrotie laika zudumi SIA Rīgas Konteineru Termināla ģenerālo kravu izkraušanas procesā. Veikti kravu apstrādes laika lietderīgas izmantošanas pētījumi.
Maģistra darbā veikta padziļināta laika nozīmes analīze termināla kravu apstrādes procesā. Tika izpētīta termināla klientu ierašanās laika nenoteiktība uz kravas izkraušanas procedūrām. Darba gaitā ir izstrādāta uzlabota kravu apstrādes iepriekšējā pieraksta sistēma ar vairākiem apkalpošanas kanāliem, katram iekraušanas veidam. Papildus tiek noteikti galvenie noliktavu nolietojuma un nesakārtotības rezultātā radušies laika zudumi terminālī un piedāvāti risinājumi kravu apstrādes laika optimizācijai.
Maģistra darbā publicētos pētījumus var izmantot SIA Rīgas Konteineru Termināla kravu apstrādes procesu uzlabošanā un citu līdzīgu terminālu darbības uzlabošanai.
Maģistra darba kopējais apjoms ir 80 lapaspuses, darbā iekļautas 7 tabulas, 25 attēli un 7 formulas. |
Keywords |
Rīgas konteineru termināla ģenerālo kravu apstrādes laika optimizācija |
Keywords in English |
Processing Time Optimization of General Cargoes in Riga Container Terminal |
Language |
lv |
Year |
2013 |
Date and time of uploading |
02.01.2013 09:36:26 |