Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language "Pilsētu plānojuma ietekme uz satiksmes ērtības līmeni Iecavā un Olainē" ("Baldones ielas posma rekonstrukcija Iecavā")
Title in English "The impact of urban planning on the level of traffic service in Iecava and Olaine" ("Reconstruction of Baldones Street Section in Iecava")
Department Faculty Of Civil And Mehanical Engineering
Scientific advisor Juris Smirnovs
Reviewer Valentīna Āmare
Abstract Bakalaura darbs (ar inženierprojektu) sastāv no divām daļām. Darba pirmā daļa ir bakalaura darbs “Pilsētas plānojuma ietekme uz satiksmes ērtības līmeni Iecavā un Olainē”, savukārt darba otrā daļa – inženierprojekts “Baldones ielas posma rekonstrukcija Iecavā”. Bakalaura darba mērķis ir izvērtēt Iecavas un Olaines pilsētas plānojuma ietekmi uz satiksmes ērtības līmeni pilsētu ielā un krustojumos. Mērķa sasniegšanai tiek izpētītas pilsētu galvenās satiksmes plūsmas, savstarpēji salīdzināti abu pilsētu plānojumi, kā arī aprēķināti satiksmes ērtības līmeņi pētāmajos objektos. Inženierprojekta sadaļā tiek izstrādāta Baldones ielas rekonstrukcija Iecavā, veicot pilnas ceļa segas konstrukcijas nomaiņu, izbūvējot jaunu asfaltbetona segumu un papildu ietvi. Pārbūvējamā posma garums ir 1140m. Kopējais darba apjoms ir 135 lapas, tai skaitā 53 attēli, 19 tabulas un 12 rasējumi.
Keywords Pilsētu ielu plānojums, satiksmes ērtības līmenis
Keywords in English Urban planning, level of service
Language lv
Year 2022
Date and time of uploading 30.12.2022 14:05:10