Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
Nekustamā īpašuma pārvaldības uzņēmuma paplašināšanas projekts |
Title in English |
Project of Real Estate Management Company Expansion |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Līga Kamola |
Reviewer |
Kristīne Fedotova |
Abstract |
Noslēguma darba autors: Niks Gauručs
Noslēguma darba zinātniskais vadītājs: Docente, Mg. oec. Līga Kamola
Noslēguma darba temats: Nekustamā īpašuma pārvaldības uzņēmuma paplašināšanas projekts
Noslēguma darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 79 lpp., tajā iekļauti 15 attēli, 9 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 15 avoti latviešu, 32 angļu valodā.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: Bakalaura darbā noskaidrots, ka nekustamā īpašuma tirgus, neskatoties uz vairākiem COVID-19 pandēmijas izaicinājumiem, joprojām ir ļoti aktīvs un šobrīd tirgū pieprasījums ir lielāks kā piedāvājums. Uzņēmums joprojām ir viens no jomas līderiem, taču secināts, ka tas ir nonācis brieduma stadijā un sācis stagnēt. Izstrādāta uzņēmuma paplašināšanās iespēja ar lielu potenciālu gūt papildus peļņu, kas neietekmētu un būtu apvienojama ar uzņēmuma pamatdarbību. Autors uzņēmuma vadībai rekomendē sākt investēt nekustamajā īpašumā. Darba aprēķinu daļā ir izstrādāts plāns labākā investīciju varianta noteikšanai, kā arī veikts potenciālā investīciju virziena atdeves un peļņas aprēķins.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Gauručs, N., Kamola, L. (2022). Nekustamā īpašuma pārvaldības uzņēmuma paplašināšanas projekts. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, UIVI IUV, profesionālā bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana” 79 lpp. |
Keywords |
Nekustamais ipašums, investēt, investīcijas, paplašināšanās |
Keywords in English |
Real estate, investing, investment, expansion |
Language |
lv |
Year |
2022 |
Date and time of uploading |
23.05.2022 21:59:04 |