Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Smart Electronic Systems
Title in original language Induktīvā rezonanses bezvadu elektroenerģijas pārvades sistēma ar daudzfrekvenču un vairāku darbcikla koeficientu metodi.
Title in English Inductive-Resonant Wireless Power Transfer System with Multi Swiching Frequency and Mylti Duty Cycle Scheme.
Department Institute of Microwave Engineering and Electronics
Scientific advisor Deniss Stepins
Reviewer Jānis Semeņako
Abstract Šajā promocijas darbā apskatīta vairāku komutācijas frekvenču un vairāku darba ciklu pieejas izmantošana induktīvās rezonanses bezvadu jaudas pārvades (WPT) sistēmās akumulatoru uzlādēšanai, lai samazinātu vadītās emisijas. Šo paņēmienu var vienkārši ieviest, pat izmantojot lētu mikrokontrolleri. Promocijas darbā detalizēti tiek pētīta vairāku pārslēgšanās frekvences un vairāku darba ciklu shēmas ietekme uz vadītajām emisijām un WPT sistēmas efektivitāti. WPT sistēmas veiktspējas raksturlielumi tiek pētīti, izmantojot eksperimentus ar izstrādātu WPT sistēmas laboratorijas prototipu. WPT sistēmas veiktspējas raksturlielumi ar vairāku komutācijas frekvences un vairāku darba ciklu shēmu tiek salīdzināti ar klasisko komutācijas frekvences modulāciju, vairāku komutācijas frekvenču shēmu un bez modulācijām.
Keywords Bezvadu jaudas pārvade, elektromagnētiskā emisija, frekvences modulācija, efektivitāte, jauda, ​​mērīšana
Keywords in English Wireless power transfer,Electromagnetic emmissions,Frequency modulation,Efficiency,Power,Measurment
Language eng
Year 2022
Date and time of uploading 04.01.2022 13:32:48