Form of studies |
Professional Master |
Title of the study programm |
Materials Design and Technology |
Title in original language |
„Zaļa“ virtuves interjera projektēšanas specifika |
Title in English |
The Designing Specifics of „Green” Kitchen Interior |
Department |
Institute of Design Technologies |
Scientific advisor |
Dr.arch., docente A.Ulme |
Reviewer |
Dipl.ing., docents J.Emsiņš |
Abstract |
Maģistra darba tēma ir Zaļas virtuves interjera projektēšanas specifika. Darba autors: Agris Tauriņš, darba vadītāja Dr.arch. docente Andra Ulme.
Hipotēze: garšaugi var patstāvīgi augt ikdienā izmantojamās mēbelēs, konkrētāk virtuves mēbelēs, nesamazinot to kalpošanas laiku.
Darba mērķis ir pierādīt izvirzīto hipotēzi, ka garšaugi var patstāvīgi augt virtuves mēbelēs, nesamazinot to kalpošanas laiku.
Darba uzdevumi:
1. Noskaidrot produkta iespējamo popularitāti patērētāju vidū, veicot potenciālo klientu aptauju;
2. Noskaidrot ekspertu mēbeļu dizaineru un ražotāju, kā arī augkopības speciālistu viedokli par mēbeļu apvienošanu ar dzīvajiem augiem;
3. Izgatavot garšaugu kastes no izvēlētajiem materiāliem, un veikt eksperimentu ar reāliem garšaugiem, reizi nedēļā fiksējot dažādu mērījumu parametrus;
4. Veikt eksperimenta rezultātu apkopojumu un interpretāciju, rezultātu ticamības novērtēšanu.
Maģistra darbu sastāda:
Darba izklāsts - 119 lpp.
Pielikums 8 gab.
Attēli 92 gab.
Tabulas 4 gab. |
Keywords |
Zaļā virtuve |
Keywords in English |
Green furniture |
Language |
lv |
Year |
2011 |
Date and time of uploading |
14.06.2011 14:50:15 |