Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Materials Design and Technology
Title in original language „Zaļa“ virtuves interjera projektēšanas specifika
Title in English The Designing Specifics of „Green” Kitchen Interior
Department Institute of Design Technologies
Scientific advisor Dr.arch., docente A.Ulme
Reviewer Dipl.ing., docents J.Emsiņš
Abstract Maģistra darba tēma ir Zaļas virtuves interjera projektēšanas specifika. Darba autors: Agris Tauriņš, darba vadītāja Dr.arch. docente Andra Ulme. Hipotēze: garšaugi var patstāvīgi augt ikdienā izmantojamās mēbelēs, konkrētāk virtuves mēbelēs, nesamazinot to kalpošanas laiku. Darba mērķis ir pierādīt izvirzīto hipotēzi, ka garšaugi var patstāvīgi augt virtuves mēbelēs, nesamazinot to kalpošanas laiku. Darba uzdevumi: 1. Noskaidrot produkta iespējamo popularitāti patērētāju vidū, veicot potenciālo klientu aptauju; 2. Noskaidrot ekspertu mēbeļu dizaineru un ražotāju, kā arī augkopības speciālistu viedokli par mēbeļu apvienošanu ar dzīvajiem augiem; 3. Izgatavot garšaugu kastes no izvēlētajiem materiāliem, un veikt eksperimentu ar reāliem garšaugiem, reizi nedēļā fiksējot dažādu mērījumu parametrus; 4. Veikt eksperimenta rezultātu apkopojumu un interpretāciju, rezultātu ticamības novērtēšanu. Maģistra darbu sastāda: Darba izklāsts - 119 lpp. Pielikums 8 gab. Attēli 92 gab. Tabulas 4 gab.
Keywords Zaļā virtuve
Keywords in English Green furniture
Language lv
Year 2011
Date and time of uploading 14.06.2011 14:50:15