Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transport Systems Engineering
Title in original language Salikto kravu pasūtījumu apstrādes automatizācija un 3D modelēšana.
Title in English 3D modeling and automation of cargo order processing.
Department
Scientific advisor Vladislavs Ņesterovskis
Reviewer Profesore, Dr.phys. E.Šidlovska
Abstract Bakalaura darba tēma ir “Salikto kravu pasūtījumu apstrādes automatizācija un 3D modelēšana”. Darba mērķis ir attīstīt un uzlabot darba kvalitāti loģistikas uzņēmumiem salikto kravu pārvadāšanā, lai pilnveidotu uzņēmumu attīstību, kā arī nodrošinātu inovācijām bagātāku vidi darbiniekiem un klientiem. Pirmajā nodaļā ir apkopoti galvenie uzņēmuma darbības principi, struktūra, kā arī uzņēmuma darbības virziens. Konstatētas galvenās problēmas un meklēti to risinājumi. Bakalaura darba otrā nodaļa ir balstīta uz salikto kravu pasūtījumu apstrādes veidiem, to uzlabošanu ieviešot jaunas tehnoloģijas, kā arī 3D skenēšanas pamatprincipiem. Trešajā nodaļā ir veikti nepieciešamie aprēķini pasūtījumu automatizācijas ieviešanai. Tiek salīdzināti ieguvumi, izmantojot 3D kravu plānošanu un apstrādi attiecīgajā programmā, kā rezultātā tiek iegūti secinājumi par iespēju uzlabot kopējo darbu ar salikto kravu plānošanu. Bakalaura darba apjoms ir 65 lappuses. Darbā ir ievietoti 11 attēli, iekļautas 17 tabulas, 27 formulas, kā arī 3 pielikumi, kuros atspoguļoti rasējumi. Darba izstrādei ir izmantoti 35 informācijas avoti latviešu un angļu valodā. Tie ir apkopoti izmantotās literatūras sarakstā.
Keywords Saliktās kravas, pasūtījumu apstrāde, automatizācija, 3D modelēšana, 3D skenēšana, kravu plānošana, uzņēmuma attīstība.
Keywords in English Groupage cargo, order processing, automation, 3D modeling, 3D scanning, cargo planning, company's development.
Language lv
Year 2021
Date and time of uploading 31.05.2021 22:38:07