Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Aviation Transport
Title in original language Bezpilota lidaparāta izstrāde drošības paaugstināšanai pilsētā pielietojot specifisku skaņu atpazīšanu.
Title in English Development of an unmanned aerial vehicle for enhancing urban safety by using specific sound recognition.
Department
Scientific advisor Māris Hauka
Reviewer Docents, Dr.sc.ing. S.Kuzņecovs
Abstract Izstrādājiet dronu, lai nodrošinātu pilsētas drošību, ierakstot raksturīgās skaņas Šajā darbā tika veikta kriminālās statistikas analīze un izstrādāta metode kriminālās statistikas samazināšanai, ieviešot manu konceptu, kura mērķis ir uzlabot drošību pilsētas ielās un palīdzēt sabiedriskajiem dienestiem veikt savu darbu un pat glābt dzīvības. Drona prototipa ar skaņu izsekošanas sistēmu izstrāde vēl precīzākai pilsētas drošības uzraudzībai. Maģistra darbs ir uzrakstīts angļu valodā. Bakalaura darba apjoms ir 90 lappuses. Tas sastāv no ievada, analītiskās un praktiskās daļas, secinājumiem un ieteikumiem, bibliogrāfijas. Bibliogrāfija sastāv no 25 avotiem. Maģistra darba autore praksē izveidoja drona 3D modeli un veica noziedzības statistikas analīzi. Maģistra darbā ir 58 attēli un 5 tabulas.
Keywords Drons, noziegums, skaņa, aizsardzība.
Keywords in English Drone, Crime, Sound, Protect.
Language eng
Year 2020
Date and time of uploading 08.07.2020 15:33:23