Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Administration of Customs and Taxes
Title in original language „VID Muitas pārvaldes un Pārtikas un veterinārā dienesta sadarbības iespēju pilnveidošana”
Title in English “Improving Possibilities for Cooperation between the Customs Board of the Latvian State Revenue Service and the Food and Veterinary Service”
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor N.Rudzītis
Reviewer A.Gulbis, Latvijas nacionālā kravas ekspeditoru un loģistikas asociācijas ģenerālsekretārs
Abstract Bakalaura darba autors Sņežana Balode izstrādāja darbu, kura temats ir „Muitas un Pārtikas veterinārā dienesta sadarbības iespējas pilnveidošana”. Bakalaura darba mērķis - izvērtēt Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes sadarbību ar Pārtikas un veterinārā dienesta RD un analīzes pamatā sniegt priekšlikumus nepilnību novēršanai. Bakalaura darba uzdevumi: analizēt Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes un Pārtikas un veterinārā dienesta RD sadarbību muitas tehnoloģijas izpildes nodrošināšanā autoceļu un dzelzceļa muitas kontroles punktos; izskatīt muitas un citu dienestu funkcijas kravu kontrolē; izveidot secinājumus un sniegt priekšlikumus nepilnību novēršanai. Bakalaura darba nobeigumā izstrādāti secinājumi un sniegti priekšlikumi muitas un Pārtikas veterinārā dienesta sadarbības iespējas pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām, tā apjoms ir 74 lappuses. Tajā ir iekļauti 15 attēli, 5 tabulas un 10 pielikumi uz 17 lpp. Darba izstrādāšanai izmantotas 58 bibliogrāfiskā saraksta vienības.
Keywords VID Muitas pārvaldes un Pārtikas un veterinārā dienesta sadarbības iespēju pilnveidošana
Keywords in English Improving Possibilities for Cooperation between the Customs Board of the Latvian State Revenue Service and the Food and Veterinary Service
Language lv
Year 2018
Date and time of uploading 26.12.2018 16:18:08