Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language “Transporta troksnis un tā samazināšanas iespējas” (“Autoceļa P20 posma 29,52-32,04 km pārbūve”)
Title in English “Transport Noise and Possibilities of its Reduction” (“Reconstruction of Road P20 Section from 29.52km to 32.04km")
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor Juris Smirnovs
Reviewer doc.p.i. M.Zemītis, RTU
Abstract Bakalaura darbs (ar inženierprojektu) sastāv no divām daļām. Pirmā daļa ir Bakalaura darbs par tēmu ‘’Transporta troksnis un tā samazināšanas iespējas’’ un otrā daļa ir inženierprojekts par tēmu (‘’Autoceļa P20 posma 29,52-32,04 pārbūve’’). Bakalaura darba daļā ‘’Transporta troksnis un tā samazināšanas iespējas’’ tika analizēti un izpētīti Eiropas savienības politikas vides trokšņa samazināšanā un tās ieviešanā Latvijā, kā arī tika veikti trokšņa merījumi un salīdzināšana uz ātrumvaļņa veidiem. Bakalaura darba noslēgumā tiek sniegti grafiki, tabulas un salīdzinājumi par katra ātrumvaļna veidu. Inženierprojekta daļā, ‘’Autoceļa P20 posma 29,52-32,04 pārbūve’’, tika izstrādāti rasējumi, segas konstrukciju aprēķini, paskaidrojošais apraksts, tehniskās specifikācijas, ieteikumi autoceļa uzturēšanai, darba daudzumu saraksti. Darba rezultātā doti risinājumi rotācijas apļa pārbūvei, ietvju izbūvei, satiksmes organizēšanai. Bakalaura darba (ar inženierprojektu) izstrādāts latviešu valodā. Darba kopējais apjoms 176 lapas, 24 tabulas, 26 attēli, 12 rasējumi, 9 pielikumi. Bakalaura darba (ar inženierprojektu) izstrādē izmantoti 22 informācijas avoti latviešu un angļu valodā.
Keywords Transporta troksnis un tā samazinašanas iespējas
Keywords in English The noise of the vehicle and how to reduce the noise
Language lv
Year 2018
Date and time of uploading 21.12.2018 09:56:38