Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Civil Engineering
Title in original language Koka karkasa ēku būvniecība
Title in English Timber frame construction
Department 24000 Faculty of Civil Engineering
Scientific advisor Mārtiņš Vilnītis
Reviewer Elvija Namsone
Abstract Anotācija Maģistra darbs: "Koka karkasa konstrukcija. »Darbs sastāv no salīdzināt trīs dažādas konstrukcijas, kuras var būvēt kokā ar to, ko var uzbūvēt mūrniecībā. Tas, ko es daru, ir izmantot to pašu projektu par visām četrām dažādām būvēm. Es par katru no tiem rādīšu, kāda tehnoloģija var tikt izmantota, cik ilgs laiks var būt būvniecības ilgumam, konstrukcijas slodžu aprēķins, kas uz tā balstās starp koka karkasa māju un mūra ēku, un šī projekta izmaksas šie visi dažādie būvniecības veidi. Trīs dažādas konstrukcijas kokā (koka paneļu māja, koka guļbūve un šķērsgriezums). Promocijas darbs ietver šādas daļas: arhitektūras daļa; šo četru konstrukciju ārējo sienu konstrukcija; ārējās sienas konstrukcijas izskaidrojums; sienas ārējās apdares attēli; tabula par šo četru konstrukciju cenām; un siltumvadītspējas aprēķins. Diplomdarbs sastāv no lapām - 123 lappuses, 47 attēli un 24 tabulas.
Keywords Salīdziniet konstruktīvos 4 modeļu aprēķinus. Salīdziniet šo četru būvniecības veidu būvniecības ilgumu. Salīdziniet šo četru būvniecības veidu cenas. Secinājums
Keywords in English Compare the constructive calculations of 4 modes of construction. Compare the duration of the construction process of these 4 modes of construction. Compare the prices of these 4 modes of construction. Conclusion.
Language eng
Year 2018
Date and time of uploading 09.06.2018 10:01:14