Form of studies |
Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
Starta uzņēmējdarbības un starptautisku uzņēmumu inovāciju novērtēšana |
Title in English |
Startup entrepreneurship and multinational companies innovation assessment |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Jana Eriņa |
Reviewer |
Irina Voronova |
Abstract |
ANOTĀCIJA
Bakalaura darba autore: Vugar Hajiyev
Bakalaura darbs Zinātniskais vadītājs: Jana Erina
Bakalaura darbs: inovācijas starta un daudznacionālajos uzņēmumos.
Bakalaura darbs ir uzrakstīts angļu valodā, tas ietver ievadu, teorētiskās un praktiskās daļas, secinājumus un bibliogrāfiju. Bakalaura darba apjoms ir 72 lappuses (neskaitot pielikumus). Tas satur 3 ciparus, 10 tabulas. Bibliogrāfija sastāv no 42 informācijas resursiem.
Bakalaura darba galvenie rezultāti: Promocijas darbs ir raksturīgs jaunizveidoto uzņēmumu un TNK inovatīvai attīstībai pasaulē. Ievērojami jēdzieni inovācijas politikas īstenošanai. Novērtēts jaunizveidoto uzņēmumu un TNK inovācijas attīstības praktiskais līmenis. Izmantojot ASV dibināto uzņēmumu un TNC piemēru, jauninājumu problēmas un perspektīvas ir identificētas. Ir aplēsts šo uzņēmumu inovatīvās attīstības efektivitāte.
Atslēgvārdi: inovatīvā darbība, TNC, darbības uzsākšana, inovācija, efektivitāte, inovācijas potenciāls.
Bakalaura darba bibliogrāfiskā apraksti: Hajijevs V. (2018) Inovācijas starta un daudznacionālajās kompānijās.Bakalaura darbs / V Hajijevs. J.Jana - Rīga: RTU, IDEM, bakalaura akadēmisko studiju programma "Uzņēmējdarbība un vadīšana" 72p. |
Keywords |
inovācijas starta un daudznacionālajos uzņēmumosAtslēgvārdi: inovatīvā darbība, TNC, darbības uzsākšana, inovācija, efektivitāte, inovācijas potenciāls. |
Keywords in English |
nnovation in Startup and Multinational companiesKeywords: innovative activity, TNC, start-up, innovation, efficiency, innovative potential |
Language |
eng |
Year |
2018 |
Date and time of uploading |
31.05.2018 15:50:36 |