Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Business Logistic
Title in original language “Distribūcijas organizēšana un tās pilnveidošanas iespējas putnkopības nozares uzņēmumos Latvijā”
Title in English “Distribution organization and its improvement opportunities for the poultry sector enterprises in Latvia”
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor D.Solovjovs
Reviewer Asoc.prof. V.Skribans
Abstract Bakalaura darba autore Signe Indriksone, izstrādāja darbu, kura temats ir „Distribūcijas organizēšana un tās pilnveidošanas iespējas putnkopības nozares uzņēmumos Latvijā”. Bakalaura darbs sastāv no trīs pamatdaļām. Pirmajā nodaļā tiek aplūkota putnkopības nozare un to distribūciju organizēšana, tiek veikta analīze par putnkopības nozari Latvijā, gan no vēstures puses, gan no teorijas aspekta. Tiek aplūkota arī likumdošana putnkopības nozares uzņēmumos Latvijā, tiek apskatīti putnkopības noieta kanāli un tirdzniecības organizācija. Kā arī tiek apskatīta pasūtījumu apstrāde un izpilde. Otrā nodaļa ir par putnkopības nozares uzņēmumu distribūcijas organizēšana, kur tiek putnkopības nozare apskatīta nu jau skaitliski. Tiek aplūkoti konkrēti dati izvēlētajam uzņēmumam, kurā iekļauta statistika par pārdošanas apjomiem, tirdzniecības punkti, ar ko sadarbojas un kur piegādes punkti atrodas sadarbības partneriem. Tiek analizēta pasūtījumu apstrāde un to izpilde uzņēmumos. Trešā nodaļa, kurā tiek parādīts atklāto nepilnību risinājums un alternatīvas, attīstības perspektīvas, kā arī inovatīvie risinājumi. Bakalaura darba kopējais apjoms ir 60 lapaspuses. Darbā ir iekļautas 12 tabulas un 8 attēli. Bibliogrāfiskajā sarakstā izmantoto informācijas avotu skaits ir 46.
Keywords Distribūcijas, putnkopība
Keywords in English Distribution, poultry sector
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 12.05.2017 00:20:47