Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Business Logistic
Title in original language “Intermodālo konteineru pārvadājumu organizēšana uz Centrālāzijas valstīm un tās attīstības perspektīvas”
Title in English "Organization of intermodal container transportation to Central Asia countries and its development prospects"
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor D.Solovjovs
Reviewer Prakt.doc. J.Kuškins
Abstract Bakaulaura darba autors Artūrs Jurševskis izstrādāja darbu, kura temats ir “Intermodālo konteineru pārvadājumu organizēšana uz Centrālāzijas valstīm un tās attīstības perspektīvas”. Bakalaura darba mērķis ir intermodālo konteineru pārvadājumu attīstības perspektīvu noteikšana uz Centrālāzijas valstīm. Pētījumu gaitā autors apskata intermodālo pārvadājumu un konteineru īpatnības. Tiek analizēts Latvijas kravu pārvadājuma tirgus, kā arī Centrālāzijas valstu un Latvijas ārējās tirdzniecības rādītāji, lai rastu attīstības iespējas tukšo konteineru atgriešanai. Tiek analizēts Latvijas uzņēmuma intermodālais konteineru pārvadājums uz Uzbekistānu, kuram tiek piedāvāts veids kā samazināt kopējās transportēšanas izmaksas. Tāpat tiek aplūkotas un analizētas alternatīvas maršruta iespējas intermodālā konteineru pārvadājumā uz Uzbekistānu. Darba noslēgumā autors izstrādā priekšlikumus intermodālo konteineru pārvadājumu attīstībai. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām, tā apjoms ir 76 lappuses. Tajā ir iekļauti 32 attēli un 8 tabulas. Darbā izmantotas 58 bibliogrāfiskā saraksta vienības.
Keywords Intermodālie konteineri; Centrālāzija; attīstības perspektīvas
Keywords in English Intermodal containers; Central Asia; development prospects
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 11.05.2017 12:40:17