Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Engineering Technology, Mechanics and Mechanical Engineering
Title in original language Tvaika turbīnas termiskā analīze.
Title in English Thermal analysis of steam turbine.
Department
Scientific advisor Dmitrijs Rusovs
Reviewer Jānis Auziņš
Abstract Tvaika turbīna ir viens no labākajiem galvenā iniciatore, lai pārvērstu enerģiju siltuma no tvaika uz mehāniska. Visās siltuma dzinējiem un vilcēji, tvaika turbīnas ir ideāls, un tas tiek plaši izmantots spēkstacijās un dažās citās nozarēs, kur ir nepieciešama jauda darbam. Tvaika turbīnas pārvērš siltuma enerģiju tvaika noderīgu darbu. Tvaika streiks kustīgās rindas lāpstiņām uzmontēti uz rotora cēloņiem mainīties virzienā tvaiku. Augstas temperatūras plūsmas turbīna sabojāties. Lai iegūtu lielāku laiku un samazinot stresu, spriedzi un deformāciju uz lāpstiņas, mainot esošo materiālu. Šis projekts apkopoti dizaina un termiskā analīze tvaika turbīna ar dažādiem materiāliem. Šis modelis tika izstrādāts ar SOLIDWORKS un analizējot darīts ar ANSYS. Un visbeidzot salīdzināt rezultātus ar esošo materiālu. Šis teorētiskais darbs darbs satur dizainu un analīze turbīnu sistēmas, izmantojot dažādus materiālus un esošo materiālu ar spiediena 8 bar un temperatūra 650 ° C temperatūrā. Ar siltuma analizējot mēs atrast normālu stresu, spriedzi un kopējo deformāciju jauno ierosināto materiālu un esošo materiālu. Šis darbs tiek uzskatīts par sākotnējo analīzi turbīnas materiāla pārmaiņu koncepciju.
Keywords Šajā projektā man ir darīts termisko analīzi tvaika turbīnas, izmantojot trīs materials.In tas esmu parādot labāko materiālu. modelis i izstrādāts cietā darbos, un es darīju analīzi ANSYS.
Keywords in English In this project i have done the thermal analysis of steam turbine by using three materials.In this am showing the best material. the model i designed in solid works and i did analysis in Ansys.
Language eng
Year 2017
Date and time of uploading 19.01.2017 20:05:24