Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Telecommunications
Title in original language Apvienotās daudz-protokolu iezīmju komutēšanas novērtējums
Title in English Evaluation of Seamless MPLS
Department 13100 Institute of Telecommunications
Scientific advisor O.Belmanis
Reviewer T.Celmiņš
Abstract Anotācija Bakalaura darbā tiek apskatīts apvienotā daudz-protokolu iezīmju komutēšana un tās galvenās sastāvdaļas – daudz-protokolu iezīmju komutēšana (MPLS) un robežas vārtejas protokols (BGP) – to funkcijas un svarīgākās īpašības, to savstarpējs pielietojums, kā arī priekšrocības un trūkumi. Katra sastāvdaļa no sākuma tiek apskatīta atsevišķi, katra savā nodaļā, kā arī beigās apraksts un eksperimentāls izstrādes piemērs par to savstarpējo darbību tiek apvienots vienā nodaļā. Darbā kā eksperimentālā daļa tiek iekļauti paša izveidoti konfigurācijas piemēri katrai apskatītajai tēmai. Konfigurācijas tiek realizētas uz četriem Cisco ASR 901 maršrutētājiem un simulācijas programmas Cisco Packet Tracer. Šajā darbā iekļautā informācija varētu būt gan kā interesanta un informatīva lasāmviela cilvēkiem, kurus interesē interneta tīkli, jaunākās tendences tajos vai specifiska informācija par tiem, gan arī kā studiju materiāls topošajiem telekomunikāciju speciālistiem, lai radītu priekšstatu par to, kā strādā tīkli ar iezīmētām paketēm. Darba apjoms ir 62 lapas. Tajā ir iekļauti 23 attēli un 1 tabula.
Keywords Apvienotā daudz-protokolu iezīmju komutēšana, Iezīmju komutēšana, Iezīmju maršrutēšana, Iezīmju pārsūtīšana, Robežas vārtejas protokols, Konfigurācija
Keywords in English Seamless MPLS, MPLS (Multi-Protocol Label Switching), Label, Border Gateway Protocol (BGP), Label Switched Path (LSP), Label Distribution Protocol (LDP), Label Switch Router (LSR)
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 06.06.2016 23:10:02