Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Computer Systems
Title in original language Digitālā informācijas dēļa izstrādes procesa analīze
Title in English Analysis of Development Process of Digital Signage
Department 12300 Institute of Applied Computer Systems
Scientific advisor Oksana Ņikiforova
Reviewer Anita Finke
Abstract Bakalaura darba nosaukums latviski: Digitālā informācijas dēļa izstrādes procesa analīze. Digitālais informācijas dēlis ir jaunā komunikāciju tehnoloģijas. Tā spēle svarīgu lomu mūsdienas dinamiskajā pasaulē, jo rāda nepieciešamo informāciju, vienlaikus samazinot ekoloģiskās izmaksas, kas ir saistītas ar tradicionālo drukāto informāciju. Digitālajai informācijai tiek dota priekšroka, jo cilvēki koncentrējas uz tās divām iespējām. No vienas puses ar digitālajiem informācijas dēļiem kompānijas var samazināt izmaksas, kas ir saistītas ar tradicionālo drukāto informāciju. Digitālo informāciju dēļu atbalsta lietojumsistēmas dod sniegumu klientiem informācijas parādīšanas brīdī. Jebkādu informācijas saturu un formu ir vienkārši saistīt ar jebkādu datu bāzi. Digitālo informācijas dēļu programmatūra ir balstīta uz personāla datora atbalstu, kas ir saistīts ar operatoru un attēlo informāciju (attēli, video, teksts) lielajā displejā, kurš varētu būt izvietots vienā vai dažādās vietās. Bakalaura darbs ir veltīts satura izstrādes programmatūras novērtējumam. Bakalaura darbā ir 58 lpp, 31 attēli, 5 tabula un atsauces uz 53 informācijas avotiem un ietver 1 pielikumus.
Keywords Tēzes atslēgas vārdi ir Digitālie apzīmējumi, statiskie un dinamiskie saturi, Siciālo tīklu API, Digitālā paraksta izstrādāšanas process, Scrum struktūra, SQL datubāse, Visual Studio.
Keywords in English Keywords of the thesis are Digital Signage, Static and dynamic contents, Social media Api, Digital Signage development process, Scrum framework, SQL Database, Visual Studio.
Language eng
Year 2016
Date and time of uploading 30.05.2016 14:52:12