Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language "Transporta trokšņa analīze"; Inženierprojekts "Ventspils šosejas Jūrmalā posma rekonstrukcija"
Title in English "Analysis of Transport Noise"; Engineering Design Project "Reconstruction of Ventspils Highway Section in Jūrmala"
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor J.Smirnovs
Reviewer
Abstract Bakalaura darba nosaukums ir “Transporta trokšņa analīze”. Šī darba mērķis ir dzelzceļa trokšņa analīze, lai noteiktu efektīvākos dzelzceļa trokšņa novēršanas vai samazināšanas pasākumus (līdzekļus), ņemot vērā to ekonomiskās izmaksas. Bakalaura darbs sastāv no sešām nodaļām un secinājumiem, kurās ir sniegts trokšņa vispārīgs raksturojums, apskatītas vides trokšņa, tostarp dzelzceļa trokšņa normatīvās prasības, noskaidroti dzelzceļa trokšņa veidi, mērīšanas metodes, kā arī apkopoti galvenie dzelzceļa trokšņa samazināšanas līdzekļi un izvērtēta to efektivitāte. Bakalaura darba apjoms ir 44 lapaspuses, tajās iekļauti 12 attēli, 8 tabulas un 1 formula. Inženierprojekta nosaukums ir “Ventspils šosejas Jūrmalā posma rekonstrukcija”. Šajā projektā ir apskatītas minētā posma satiksmes drošības un organizācijas problēmas un izstrādāti risinājumi šo problēmu novēršanai, tas ir, transporta mezgla, gājēju ietves un veļoceļa risinājums. Inženierprojekta daļā iekļauti 28 attēli, 36 tabulas un 9 rasējumi.
Keywords Transporta trokšņa analīze
Keywords in English Analysis of transport noise
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 22.05.2016 20:02:26