Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Organization and Management of International Economic Relations
Title in original language „Latvijas spēļu un rotaļlietu nozares produkcijas eksporta iespējas uz Skandināvijas valstīm”
Title in English “Opportunities for exporting the production of Latvian games and toys industry to the Scandinavian countries”
Department 22314 Department of International Business, Transport Economics and Logistics
Scientific advisor A.Orlovska
Reviewer Asoc.prof. I.Jurgelāne
Abstract Bakalaura darba autore Jaroslava Arseņjeva izstrādāja darbu, kura temats ir „Latvijas spēļu un rotaļlietu nozares produkcijas eksporta iespējas uz Skandināvijas valstīm”. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt Latvijas spēļu un rotaļlietu nozares produkcijas iespējamo eksporta uzsākšanas stratēģiju Skandināvijas valstīs. Darbā tiek analizēts Latvijas spēļu un rotaļlietu tirgus, aprakstītas tā tendences. Tiek pētīta Latvijas sadarbība ar Skandināvijas valstīm, analizēti dati par Dānijas, Norvēģijas un Zviedrijas spēļu un rotaļlietu nozares tirgiem. Tiek izvelēta piemērotāka valsts Latvijas spēļu un rotaļlietu nozares produkcijas eksportam – Zviedrija, un definēts labākais uzņēmumu eksporta finansēšanas veids – startēšana „Kickstarter” platformā. Zviedrijas tirgū iekļūšanas stratēģijas pirmais solis ir Stokholmas ‘Formex” izstādes apmeklējums 2017.gada augustā. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām, tā apjoms ir 66 lappuses. Tajā ir iekļauti 24 attēli un 8 tabulas. Darbā izmantotas 65 bibliogrāfiskā saraksta vienības.
Keywords rotaļlietas, eksports, Skandināvijas valstis
Keywords in English toys, export, Scandinavian countries
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 09.05.2016 09:00:12