Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language „Redzamības problēmas un risinājumi autoceļa V9 posmā Iecava - Baldone” („Autoceļa V1025 rekonstrukcija posmā Pamūšas skola - Uzvara ”)
Title in English “Problems and Solutions of Visibility in Road V9 Section Iecava-Baldone” (Reconstruction of Road V1025 in Section Pamusas school-Uzvara”)
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor A.Zariņš
Reviewer J.Smirnovs
Abstract Bakalaura darba nosaukums ir „Redzamības problēmas un risinājumi autoceļa V9 posmā Iecava - Baldone”. Darba mērķis ir identificēt un atrisināt redzamības problēmas autoceļa V9 posmā Iecava-Baldone. Bakalaura darbā tika izpētīta vispārīgā informācija par prasībām, kuras ir nepieciešamas, lai uz autoceļiem nodrošinātu redzamību, kā arī tika analizēta ceļu satiksmes negadījumu informācija uz autoceļa V9 laika posmā no 2001. - 2012. gadam. Savukārt, pētījuma daļā tika apsekots autoceļš V9 posmā no Iecavas līdz Baldonei, veicot fotofiksāciju un uzskaitot redzamības problēmas, kurām tika sniegti risinājumi. Inženierprojekta nosaukums ir "Autoceļa V1025 rekonstrukcija posmā Pamūšas skola – Uzvara”. Rekonstruējamais posms atrodas Bauskas novadā starp Bērzkalniem un Uzvaru. Esošā ceļa konstrukcija nav piemērota esošajai un plānotajai satiksmes intensitātei, slodzēm un esošais asfalta segums ir nokalpojis, tādēļ autoceļa V1025 rekonstrukcija ir svarīga ceļa konstrukcijas kvalitātes un satiksmes drošības uzlabošanai. Projektā ir iekļauti visi nepieciešamie tehniskie rasējumi, aprēķini un saraksti atbilstoši Latvijas Valsts standartu un normatīvo dokumentu prasībām. Šī darba apjoms ir 153 lapas, ietverot 34 tabulas, 8 attēlus un 13 tehnisko rasējumu daļas. Darba izstrādei izmantoti 16 literatūras avoti.
Keywords „Redzamības problēmas un risinājumi autoceļa V9 posmā Iecava - Baldone” ("Autoceļa V1025 rekonstrukcija posmā Pamūšas skola – Uzvara")
Keywords in English “Problems and Solutions of Visibility in Road V9 Section Iecava – Baldone” ("Reconstruction of Road V1025 in Section Pamusas skola - Uzvara")
Language lv
Year 2015
Date and time of uploading 05.01.2016 21:06:46