Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Transport Systems Engineering
Title in original language Transporta ietekmē radušos autoceļu seguma bojājumu novēršanas metožu pielietošana un analīze.
Title in English Application and Analysis of Methods for Preventing Road Surface Damage Appearing under the Influence of Transport.
Department
Scientific advisor Ēriks Ozoliņš
Reviewer Vladislavs Ņesterovskis
Abstract Maģistra darba tēma ir „Transporta ietekmē radušos autoceļu seguma bojājumu novēršanas metožu pielietošana un analīze”. Maģistra darba mērķis ir izpētīt un izanalizēt transporta ietekmē radušos autoceļa bojājumu novēršanas metodes un to pielietojumu. Maģistra darbā tika apskatītas atsevišķu ceļas segas slāņu funkcijas un īpašības, kā arī ceļa segas darbība kopumā transporta ietekmē. Noskaidroti autoceļu seguma bojājumu veidi, to cēloņi un novēršanas metodes. Konkrētam ceļa posmam izanalizēta nepieciešamā bojājumu novēršanas metodika. Maģistra darba apjoms ir 82 lapaspuses, kurās ietilpst 15 tabulas, 34 attēli, 15 formulas, 22 literatūras avoti un 2 pielikumi.
Keywords Transporta ietekmē radušos autoceļu seguma bojājumu novēršanas metožu pielietošana un analīze
Keywords in English Application and Analysis of Methods for Preventing Road Surface Damage Appearing under the Influence of Transport
Language lv
Year 2015
Date and time of uploading 19.05.2015 11:18:45