Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Engineer
Title of the study programm Power and Electrical Engineering
Title in original language "Latgales Transporta un sakaru tehniskās skolas dienesta viesnīcu elektroapgādes rekonstrukcija"
Title in English "Electric supply renovation of Latgale Transport and communications technical school"s residence halls"
Department Institute of Power Engineering
Scientific advisor Mihails Jaloveckis
Reviewer
Abstract ELEKTROAPGĀDE, INŽENIERPROJEKTS, ELEKTROIEKĀRTAS Inženierprojektā ir apskatīta Latgales Transporta un tehniskā skolas dienesta viesnīcu ēku Bauskas ielā 23 un 25, Daugavpilī elektroapgādes rekonstrukcijas risinājums. Inženierprojekts ietver 10/0,42 kV betona kompaktās transformatora apakšstacijas projektu, 0,4 kV spēka un apgaismes tīklu projektu, zemējuma un zibensaizsardzības projektu. Inženierprojektā veikts tehniskais un ekonomiskais aprēķins. Tajā ietverta arī paskaidrojošā un grafiskā daļa. Grafiskajā daļā uzskatāmi parādīts objekta principiāls elektroapgādes risinājums. Inženierprojekts ir rakstīts latviešu valodā. Inženierprojekts satur 135 lpp. ar tekstu, 21 attēlu, 37 tabulas, 2 pielikumus un literatūras sarakstu ar 38 nosaukumu informācijas avotiem. Grafiskā daļa satur 4 lapas.
Keywords ELEKTROAPGĀDE, INŽENIERPROJEKTS, ELEKTROIEKĀRTAS
Keywords in English POWER SUPPLY, ENGINEERING PROJECT , ELECTRICAL EQUIPMENT
Language lv
Year 2014
Date and time of uploading 06.06.2014 16:50:10