Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Transport Systems Engineering
Title in original language Loģistikas kompānijas sadales tīkla projektēšana kravu plūsmai no Eiropas Savienības uz Neatkarīgo Valstu Sadraudzības valstīm (NVS).
Title in English Design of Logistic Company`s Distribution Network for Cargo Flow from the European Union to the Commonwealth of Independent States (CIS).
Department
Scientific advisor Viktors Feofanovs
Reviewer Valerijs Muhins
Abstract Maģistra darbs Loģistikas kompānijas sadales tīkla projektēšana kravu plūsmai no Eiropas savienības uz NVS valstīm. Pirmās divas nodaļas sastāv no teorijas apskata. Pirmā nodaļā tiek apskatīti visi sadales tīkla posmu elementi, kā pati krava, transportlīdzekļu veidi, noliktava. Kā arī tiek aprakstītas starptautiskās konvencijas, kas reglamentē starptautiskos pārvadājumus. Otrā nodaļā tiek aprakstīta uzņēmuma Ritlogistika darbība, kā arī apkopoti kravu plūsmu dati, tie ir nepieciešami praktiskajā daļā, rēķinot noliktavas nepieciešamo platību. Praktiskā daļa sastāv no divām nodaļām. Praktiskās daļas pirmajā nodaļā tiek aprēķināta noliktavas nepieciešamā platība un iekrāvēju skaits. Otrajā praktiskajā nodaļā tiek noteikta noliktavas atrašanās un ekonomiskais labums no noliktavas izmantošanas. Aprēķinos tika iegūts, ka, lai apkalpotu kravu plūsmu , noliktavas platībai jābūt 723m2, noliktavas atrašanās ir Lietuvā. Noliktava uzlabo transportlīdzekļa kravas tilpnes aizpildījumu, rezultātā tiek palielināta peļņa no viena reisa un samazināts nepieciešamo transportlīdzekļu skaits. Maģistra darbs sastāv no: 95 lpp., 21 attēliem, 30 tabulām, 33 formulām un 21 literatūras avotiem.
Keywords Sadales tīkls, autotransports, noliktava
Keywords in English The distribution network, transport, storage
Language lv
Year 2014
Date and time of uploading 29.05.2014 14:55:50