Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language "Autoceļu satiksmes drošības līmeņa analīze Valmierā"; inženierprojekts "Raiņa ielas rekonstrukcija Valmierā"
Title in English "Analysis of Road Traffic Safety Level in Valmiera"; Engineering Design Project "Reconstruction of Raiņa Street in Valmiera"
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor J.Smirnovs
Reviewer Z.Lazda
Abstract Bakalaura darba tēma ir Autoceļu satiksmes drošības līmeņa analīze Valmierā. Bakalaura darba daļas mērķis ir noskaidrot ceļu satiksmes negadījumu raksturu Valmieras pilsētā. Noskaidrot satiksmes negadījumu iespējamos cēloņus kuriem pamatā ir ceļa konstruktīvo elementu un satiksmes plūsmas raksturlielumu ietekme. Bakalaura darbā tiek apskatīta un izanalizēta 5.gadu statistika par ceļu satiksmes negadījumiem Valmieras pilsētā. Inženierprojekta tēma ir Raiņa ielas rekonstrukcija Valmierā. Darba mērķis ir pārprojektēt Raiņa ielu atbilstoši pilsētvides prasībām. Ielas segums ir daudzviet remontēts un līdz ar to ir nelīdzens. Nav kvalitatīvas gājēju ietves, jo vecās asfaltbetona ir nolietojušās un nenodrošina kvalitatīvu gājēju un velobraucēju pārvietošanos visā ielas posma garumā. Darbs satur 161. lpp, 39.tabulas, 70. attēlus, 12.rasējumus un 22.literatūras avotus.
Keywords satiksmes drošība,ielu drošība, ceļa mezglu drošība,Raiņa iela Valmierā
Keywords in English traffic safety,road safety,junction safety,Raina street in Valmiera
Language lv
Year 2014
Date and time of uploading 24.05.2014 18:41:24