Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Business Logistic
Title in original language „Multimodālo konteineru pārvadājumu organizēšana uz Baltkrieviju un tās attīstības perspektīvas Latvijā”
Title in English “Organization of Multimodal Container Transportation to Belarus and Its Development Prospects in Latvia”
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Dmitrijs Solovjovs
Reviewer
Abstract Diplomprojekta „Multimodālo konteineru pārvadājumu organizēšana uz Baltkrieviju un tās attīstības perspektīvas Latvijā” autore ir Olga Kravčenko, zinātniskais vadītājs - Dr.oec.Asoc.Prof. Dmitrijs Solovjovs. Diplomprojekta mērķis ir noteikt multimodālo konteineru pārvadājumu attīstības perspektīvas uz Baltkrieviju izmantojot Rīgas ostas infrastruktūru un noskaidrot pārvadājuma uzlabošanas iespējas. Pētījuma gaitā autore apskatījusi multimodālo pārvadājumu un konteineru pārvadājumu īpatnības, un aplūkojusi Latvijas kravu pārvadājumu tirgu. Tika aplūkota Baltkrievijas ārējas tirdzniecības bilance pa valstīm no 2006. līdz 2013. gadam, analizēta Rīgas un Klaipēdas ostas darbība un novērtēti multimodālo konteineru pārvadājumu uz Baltkrieviju riski. Analīzes un pētījuma gaitā tika novērtēts cik būtiski Baltkrievijai ir izmantot Rīgas ostas pakalpojumus un izstrādāti priekšlikumi multimodālo konteineru pārvadājumu organizēšanai uz Baltkrieviju. Darbs sastāv no 66 lappusēm, 13 tabulām, 36 attēliem un 68 literāriem avotiem, ieskaitot elektroniskus resursus un publikācijas.
Keywords konteineru pārvadājumi, multimodālie pārvadājumi, Baltkrievijas tirgus
Keywords in English Container transportation , multimodal transportation, Belarus market
Language lv
Year 2014
Date and time of uploading 15.05.2014 09:21:56